Kom tot rust in één van de thermaal baden in de directe omgeving.

Velence Resort & Spa

Op loopafstand van de vakantiehuizen op het vakantiepark Golya is in 2008 een geheel nieuw en zeer luxe Resort & Spa Wellness gebouwd. Zeker het brengen van een bezoekje waard.

Het Velence Resort & Spa ligt aan het strand van het Velencemeer in Hongarije, op slechts 45 km van Boedapest en 5 km van snelweg M7. U heeft er een prachtig uitzicht op het meer en de heuvels van Velence.

De indrukwekkende faciliteiten van het hotel bestaan uit 1000 m² aan wateroppervlakte, 11 zwembaden (overdekt, binnenbad, thermen, 'experience', zwembad en kinderbad), een exclusieve wellnessruimte met sauna's, ijsdouches en tropische douches, traditionele en oosterse massages, andere behandelingen, een fitnessruimte en 2 squashbanen. 

In het restaurant Sanse in de Chef's Bistro geniet u van diverse internationale gerechten en plaatselijke specialiteiten, vers bereid in de open keuken waar zich tevens de pizza-oven bevindt. Voor een lichte snack kunt u terecht in de Well Bar in de spa of bij Papa's Bar bij de receptie. In de zomer is de Sunset Beach Bar, op het strand, ook open. Voor meer info kijk op www.velencespa.com

Bezig met laden